isolering med omtanke..

du er her: forsiden - hvorfor papir

Hvorfor papir?

Papir er et genbrugsbyggemateriale, der er fremstillet af avispapir (cellulose). Det kræver ikke så meget energi ved fremstillingen, og dermed belaster det miljøet mindre end fremstillingen af andre konventionelle isoleringsmaterialer. Genbrugsmaterialer skåner råstofferne og gammelt papir bliver brugt på en god måde.

Papirgranulat kan anvendes til alle typer opgaver, hvor det er muligt, fordi granulatet lægger sig tæt om installationer og nemt pakker sig i alle ufremkommelige hulrum, og dermed opnår et bedre resultat.

Godt for miljøet!

Papir er fremstillet af genbrugspapir. Energiniveauet ved fremstillingen er væsentlig lavere end ved fremstilling af andre isoleringsmaterialer. Derfor er det et miljøvenligt alternativ til mineraluld.

Papir anvendes normalt som løsfyld, der blæses ind i den konstruktion der skal isoleres.

Bedre indeklima!

Det har stor betydning for indeklimaet, om jeres hus er korrekt og tilstrækkeligt isoleret. Kuldebroer i mur eller loft, som er forårsaget af dårlig isolering – kan i værste tilfælde føre til mug og skimmelsvamp på indervæggene. Ved at efterisolere med papir opnår du varmere rum, ingen kondens samt en lavere varmeregning.

Papir har derudover en fremragende lydabsorbering - ca. 35 % bedre end traditionelle isoleringsmaterialer.